Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Скандали » Алекс Раева била подложена на тормоз
formats

Алекс Раева била подложена на тормоз

aleksВ предаването „Денят е прекрасен” Алекс Раева разказа за не дотам приятното съжителството  с Камен Атов.

Едновремешната певица в „Шоуто на Слави” изглежда забрави как едно време се хвалеше с апартамента си – 200 квадрата и мебелите му, с това как Камен й ударил рамо, след като тайната й връзка с Трифонов приключи.

Забрави и как го открадна от жена му, едва ли не на сватбата. Алекс беше кума на младоженците Камен и Христина(PR-ът на дует „Каризма” тогава), и малко по-късно се залюби с бизнесмена.

Преди време, Алекс обясняваше, че отслабнала благодарение на известната холивудска диета „Аткинс”. Наскоро обаче, тя смени версията си като каза, че 17-те килограма, които свалила се дължали на „тормоз и низ от предателства” от страна на Камен.

raevaНа Раева отдавна й изгубихме дирите. Първо беше певица, после стана дизайнерка, после се посветила на дайвинга и щяла да емигрира в Австралия, сега пак обикаля клубовете…

Откритието и бившата изгора на Слави за дълго време липсваше по родните списания, през месец-два там имаше по някое малко материалче за скромната й личност.

Дали сега изстрадалата Раева не се възползва от насилието, което е понесла, за да си върне славата? Нищо чудно утре да открие поредната фондация за жени, подложени на домашно насилие, имайки предвид посланието, което предаде вчера „Споделих болката си, за да помогна на други”.
Източник: kliuki.bg

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit