Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клипове » Бате Сашо и “ГОРЕ ГЛАВАТА”
formats

Бате Сашо и “ГОРЕ ГЛАВАТА”

bate_sasho“ГОРЕ ГЛАВАТА” е първия проект, който БАТЕ СА ШО режисира и продуцира сам, със собствени средства.Оператор на високобюджетното видео е известния в тв средите Николай Скерлев. Негово дело са монтажа и постпродукцията на клипа. За характерния street style на БАТЕ САШО се е погрижил Дидо от магазин “BLOK”, мястото, където може да намерите любимата марка дрехи на всички US рап изпълнители – “FAMOUS”! Декор на снимките е изпадналата в разруха Захарна фабрика! В епизодични роли във видеото се включват и хората от лейбъла “Methaphorce”.
БАТЕ СА споделя пред нас посланието на режисираната от самия него и Лъчезар Цачев (АРТЕК МЕДИЯ) лента: “Исках да дам отговор на търсенията на всички млади хора и творци, недокоснати от “слънцето” на медиите! Клипът показва, че въпреки мрачната обстановка и разпадащата се действителност около нас, все още имам сили да вървя с високо вдигната глава! Идеята е да се разчупят клишетата и да се покаже метафорично какво се случва в България! Надявам се с позитивното послание да накарам хората да повярват в себе си, особено във времето на тази финансова и душевна криза, настанила се удобно в съзнанието ни!”.

“На улицата всеки си приписва заслуги!
Не станах Бате Сашо благодарение на услуги!
Целувам земята, както брейкъра – с попивка!
Загърбвам омразата и продължавам с усмивка!…
Горе главата, българи, не се страхувайте да бъдете себе си!”
Източник: elitno.com

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit