Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Криминални » Боби Цанков заплашен със смърт
formats

Боби Цанков заплашен със смърт

btsankovСтефан Бонев- Сако настоящият наркобос издаде смъртна присъда на Боби Цанков.

След като Сако бе задържан в петък вечерта първо за 24 часа, а после за 72 часа, след като отправил директна смъртна заплаха на Цанков, сега той не можел да се побере в кожата си и крещял дори и пред полицаите:
„Това лайно Боби Цанков ще го убия!“

Той не можел да повярва, че Боби е дръзнал да подаде жалба срещу него  в полицията, като по този начин вече официално бил посочен като наркобосът на България и тепърва ще има сериозни проблеми с правосъдието.

Според клюката, която се носи, ромът вече бил броил 40 000 лева за главата на Цанков. В момента в подземните среди били такива тарифите на поръчковите убийства, а кървавата сделка била придвижена от подчинен на Сако.

До тези скандални разкрития и ареста на Бонев се стигнало след като Боби Цанков бил преследван от бронирано ауди, в което се вози Сако и след като бил засечен в близост до южния парк в София, наркобосът се показал през прозореца и размахал пистолет с крясъци:
„Ще те убия ако не спреш да пишеш“- като мафиотът визирал скандалните публикации на Цанков във в.“Уикенд“ и предстоящото излизане на книгата му- „Тайните на мутрите“.

От няколко дни Боби Цанков вече се движи с 24- часова охрана.
Източник: shashavo.com

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit