Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Скандали » Константин и Преслава изпързаляха Райна
formats

Константин и Преслава изпързаляха Райна

file4773Пак се създава напрежение около дуетната песен на Преслава и Коцето. Музикалната компания, която продуцира изпълнителите, реши да сложи точка на конфликта и излезе с официално изявление на своя сайт. С него тя взема страната на Преслава и Коцето срещу Райна. Вътре се намеква, че македонката има лични емоционални мотиви, за да скочи срещу бившия си любовник и Преслава. С две думи: Коцето и Новата му изпързаляха старата му. При това с благословията на Митко Пайнер. Ето какво се казва в комюникето на “Пайнер”: “От няколко дни в Мрежата се тиражира изявление на Райна, в което тя коментира „проблемна” според нея песен, записана в студио от Константин и Преслава. Интересът към новата дуетна песен на две от водещите имена в модерния фолк е огромен и това е съвсем разбираемо и очаквано. Затова ясно и категорично заявяваме, че всички продукти, издавани от музикална компания „Пайнер”, отговарят на изискванията на актуалното законодателство в България.

Дори фактът, че самата Райна е чакала за „своята” дуетна песен 3 години и в крайна сметка така и не я е записала заради неуредените й права, е показателен за нашите изисквания към всеки музикален продукт. В този смисъл намеците на певицата са неоснователни, прибързани и са плод на повишена емоционалност в конкретния момент. “Пайнер” не би изневерил на законността и принципите си, заради което и да е от имената в каталога си. Недопустимо е емоциите да са водещи, когато се коментират професионални аспекти от работата на една музикална компания.”
Източник: elitno.com

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit