Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Спортни » Левскарите въстават
formats

Левскарите въстават

photo_verybig_93181Безхаберието и интригите ще съсипят един от най-големите футболни клубове в България. Като отговор на случващото се футболистите на „Левски“ са решили да направят бойкот на ръководството и треньорския щаб. Решението на футболистите бе коментирано и от Седрик Бардон след края на мача на „Лаута“. Французинът открито заяви, че „някои не искат да играят“ и това е причината за слабите резултати.

Играчите били бесни на Тодор Батков, след като на общото събрание на клуба стана ясно, че заплатите им могат да бъдат сериозно орязани. Както е известно, тогава финансовият директор на „сините“ Константин Баждеков отсече, че футболистите вече не могат да се чувстват сигурни за заплатите си и предстоят реформи в начина, по който се изплащат възнагражденията им, като това ще зависи от представянето им. Освен на шефовете футболистите били бесни и на треньора Ратко Достанич. Част от лидерите в отбора са се оплакали пред Батков от заниманията на специалиста, жалвайки се, че сърбинът „прекалено много ги юрка и изморява“. Затова адвокатът делегирал на Георги Иванов – Гонзо, права да сплашва бунтарите с отстраняване от тима и зимни трансфери в нереномирани клубове.
Източник: kliuki.bg

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit