Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Скандали » Тъмното минало на Албена Вулева
formats

Тъмното минало на Албена Вулева

t5_1776378Травеститът, който е известен като  Мадам Роза направи скандално изявление за особата Албена Вулева  . Съществото, което се колебае в избора си на пол, твърди, че преди 10 години Албена е била простутка в бардак на „Златни пясъци”. „Мис Роуз има психични проблеми, познаваме се с нея, но твърдението й е клевета!” – контрира Вулева.

Според Мадам Роза Албена Вулева се появила във Варна, притисната от бедност в София. В морската ни столица блондинката веднага била забелязана от възрастен турчин, който имал бардак на „Златни пясъци”. Албена се цанила за сервитьорка, но парите пак не й достигали. Тогава се пробвала като танцьорка и разбрала, че за два часа кършене на снага изкарва повече от цяла дневна надница като разносвачка на чинии.

Крачката между изпълнителката на еротични танци и проститутката е твърде малка и Албена я прави непринудено. „Тогава тя стана една от най-оборотните проститутки в „Златни пясъци”” – твърди Мадам Роза. „Не е редно жена, която е била жрица на любовта, да оплюва всичко и всички” – коментира травеститът.

От своя страна Албена Вулева коментира, се се познава с Мадам Роза, но тя имала психични отклонения. „Как можете да вярвате на приказките на едно психоболно същество, което дори още не е решило какъв пол да избере” – отговаря в характерния си остър стил бившата водеща на „Сигнално жълто” по ТВ СКАТ.

Едно е сигурно дори без репортерско проучване – гърдите на Мадам Роза са тройно по-големи от тези на Албена.

Мадам Роза се прочу като първият травестит със силиконов бюст у нас, а Албена Вулева – с това, че вместо да умножат ангажиментите й, голите й снимки я оставиха без работа.
Източник: kliuki.bg

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit