Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Световни » Бионсе и Лейди Гага на съд заради български дизайнер
formats

Бионсе и Лейди Гага на съд заради български дизайнер

iskren-lozanov-model

Световноизвестните певици Бионсе и Лейди Гага окрадоха наш дизайнер. Бионсе, Лейди Гага и екипът им ще берат много ядове, защото в клипа към парчето им „Video phone“ мургавата изпълнителка се появява с уникално бельо, което обаче е изплагиатствано от модел на българския дизайнер Искрен Лозанов.

Българският моделиер вече е завел дело, което ще се гледа в областния съд на Мюнхен на 11-и февруари. Лозанов презентирал творението си на международния конкурс „Triumph Inspiration Award 2009″, който се състоя на 27 май 2009 г., докато видеото на Бионсе се завъртя в ефира чак на 17 ноември 2009 г.

От световния концерн за бельо „Triumph“ поискали обяснение за облеклото от музикалната компания „Sony“, нo оттам се направили на ударени и не удостоили с отговор запитването. Затова и проблемът ще се решава в съда.

от „Triumph“ предприели мерки, заради които в момента видеото на Бионсе Ноулс и Лейди Гага не се върти по немските канали.
Източник: kliuki.bg

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit