Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Световни » Бионсе срещу Лейди Гага
formats

Бионсе срещу Лейди Гага

Певицата  Бионсе възмутена от  Лейди Гага и и обяви публична война. Бионсе е обвинила Гага, че е невероятен егоцентрик.

Бионсе е била шокирана от начина, по който колежката й се появи на Грамите – с огромен антураж и скрита в гигантско яйце.

Половинката на Джей Зи заявила, че един артист трябва да блести с таланта си, а не с безумни театрални представления пред почитатели.

Бионсе се възмущавала от това, че появата на Лейди Гага на наградите Грами е засенчила всички останали изпълнители и никой не е успял да блесне.

„Открадна ни светлината. Всеки се представяше по традиционни начин, а Гага реши отново да се направи на интересна с безумните си бутафорни решения.”

Оказа се, че Лейди Гага била много наранена от тези изказвания на Бионсе. Тя винаги я е смятала за приятелка и отношението й сега я е засегнало дълбоко. Тя е решила щом види Бионсе отново да й се извини и да възстанови отново приятелството им.

Може би зад всички тези злобни изказвания на Бионсе стои завистта й, че Гага обра не само светлините, а и всички награди Грами. Бионсе беше свикнала от няколко години винаги тя да е доминираща певица с най-много отличия, но от известно време Гага й открадна тази привилегия.
Източник: actualno.com

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit