Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Звезди » Ден на Лейди Гага в Тайван
formats

Ден на Лейди Гага в Тайван

Published on юли 5th, 2011 by in Звезди

3 юли 2011г.  посветиха на  Лейди Гага в Таван. На суперзвездата на поп музиката символично връчиха ключа за града Тайчунг, в който беше обявен Ден на Лейди Гага в чест на нейното дългоочаквано изпълнение там същата вечер.

На церемонията ексцентричната изпълнителка беше посрещната със специално шоу, поднесено от местни деца, а сред подаръците, които получи имаше нейн портрет, нарисуван от местен художник.

Развълнувана от проявеното внимание и гостоприемство на домакините си, Гага отговори на публиката с думите:

”Тези подаръци са толкова завладяващи, смислени и щедри… Ще си ги .запазя завинаги и вечно ще помня този ден!”

След чувственото си признание, Poker Face-звездата продължи да изпълнява безплатния си концерт пред събралите се близо 40 000 фенове в амфитеатъра на град Тайчунг.

Според информация на агенция “Фокус Тайван“ приблизително 6 000 са успели да се вместят вътре, а хиляди още са гледали на големи екрани отвън.

В Тайпей на пресконференция в понеделник Лейди Гага призна, че е била поразена от огромния интерес, проявен към нея:

”Не можех да повярвам, че дойдоха толкова много хора. Казаха ми, че ще присъстват 9 000. Предполагам обаче, че бяха около 40 000 души. Така, че благодаря, Тайван!.Благодаря ви, много! Често когато правя интервюта, казвам на моите фенове и хората по целия свят, че ако не са ме виждали как живея, то те всъщност не знаят нищо за мен. А сега вече чувствам, че Тайван ме познава много от близо сега…”

На тръгване изпълнителката се зарече, че ще се върне отново в страната, като я включи в своето бъдещо турне в Азия и добави:
”Ще направя турне из цяла Азия, обещавам…ще се върна и ще видите цялото шоу!”
Източник: pikantno.eu

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit