Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Звезди » Драгана Миркович смъмри нашите фолк певици
formats

Драгана Миркович смъмри нашите фолк певици

Сръбската икона Драгана Миркович с тънък намек напомни на нашите певици да правят своя собствена музика, а не само да копират.
Драгана Миркович е една от най-големите звезди на балканската музикална сцена. Не една и две нейни песни ги има в български вариант. В момента изпълнителката е у нас по повод утрешния си съвместен концерт с Весна Змиянац. Тя реши да използва случая, за да сподели мнението си за родните фолкаджии, които редовно правят кавър версии на парчетата й.

Най-пресен е случаят с „Sve bih dala da si tu“, която Джена превърна във „Всичко давам да си тук“. Драгана заяви, че по принцип няма нищо против да се използват нейните песни от други колеги, но е задължително те да са искали съгласието й преди това. Звездата не крие, че често се случва при свършен факт да разбира, че нейн хит е бил откраднат.

Драгана посъветва българските изпълнители да не се позовават в творчеството си основно на чужди парчета, защото хората харесват повече оригинала и дори да слушат тяхното пеене, ще си представят нея или Лепа Брена, например. Миркович пожела на родните певци да успеят някой ден да направят такива хитове, че другите да ги копират.
Източник: kliuki.bg

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit