Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Новини » Емануела се запъти към олтара
formats

Емануела се запъти към олтара

Астроложката Оксана Станчева, посъветства  певицата Емануела, че тази година трябва да се омъжи за своя любим през ноември, тази година.

Това според нея е най-подходящият месец да мине под венчилото с нейния Денис Касъмов. Оксана заяви, че ако иска бъдещото й съжителство с партньора да върви, трябва именно тогава да вдигнат сватбата.

Любопитната информация стана ясна, след гостуването на Емануела в предаването “На Кафе”. Фолк изпълнителката на “Преди употреба, прочети листовката” се появи при Гала заедно с бъдещият си съпруг.

Денис Касъмов не всеки ден е по телевизията, затова заинтригува зрителите. Оказа се, че е доста разговорлив. Сподели за сексапилната си изгора, че си я е харесвал още преди да си направи подобренията на тялото. Разкри и повече за операциите й. Емануела е преминала през тъкмо три на брой. По време на извършването им е взела акъла не само на него, но и на лекарите. Организмът й е бил прекалено изтощен и заради отслабената й имунна система, се е наложило медиците да направят кръвопреливане.

Слава Богу, всичко минало без други инциденти и фолк певицата успяла да се възстанови бързо. За малкото телце на Емануела е напълно нормално да не смогне на толкова много операции наведнъж. Но какво да се прави, чалгата има определен имидж и той изисква жертви, дори и с цената на здравето понякога!
Източник: kliuki.bg

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit