Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клипове » Емануела във видеоклип на Джордан
formats

Емануела във видеоклип на Джордан

djordanИзлезе новото видео на Джордан към най-новата му песен „Госпожа безгрешната”. Този път изпълнителят от каталога на Ара мюзик не избира популярен модел, а снима известна своя колежка в лентата.

В началото на видеоклипа се загатва за героинята, като се показват само детайли от нейното тяло, докато се стигне до онези изумрудени очи, които всички познават. Джордан посвещава поредния си хит на Емануела, която е в ролята на „Госпожа безгрешната” във видеото.

Да махна ли завесата?!
И да викнем пресата?!
Да видят как ме лъже пак!
Госпожа „Безгрешната”.

Джордан преценил, че хитовият припев най-добре приляга на Емануела. Споделил й идеята и тя била категорична, че песента е написана точно за нея.

„Когато чух парчето, вече знаех, че искам да го посветя на Емануела. Ние с нея сме близки приятели и определено мисля, че текстът идеално пасва на нейната личност”, казва Джордан.

„Беше ми малко странно да участвам във видеоклипа и да не пея, за пръв път ми се случва, но беше доста интересно да вляза в ролята на „Госпожа безгрешната”. Песента е страхотна!”, обяснява Емануела.

Зрителите ще останат изненадани от визията на Джордан. За пръв път певецът облича смокинг, който му придава елегантен вид.

Най-романтичният глас Джордан подарява на почитателите на тази музика най-новата си песен „Госпожа безгрешната” само няколко дни преди настъпването на коледните празници. Бързо, динамично, с оригинален текст парчето дава заявка за зимен хит.
Източник: elitno.com

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit