Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клюки » Емилия и Ивана на нож
formats

Емилия и Ивана на нож

Published on юли 30th, 2010 by in Клюки

photo2Според  в.“Уикенд“ се разразява нова фолквойна . Този път враждуващите са Ивана и Емилия. За всеобщо изумление причината, поради която двете ох­ладнели една към друга, е Коко Динев. Запознати разказват, че скандалът избухнал в заведение на бизнесмена, в което Ивана имала участие. Както ви­наги айтозлийката впечат­лила всички гости, както и собственика. Доволен, Коко решил да й се отблагодари за създаденото до­бро настроение, пъхайки доста солидна сума пари в ръката й. Присъстващата в ресторанта Емилия оба­че не останала доволна от проявената щедрост на любимия си.
„Емито веднага напра­ви фасон. Даже хвърли злобен поглед на Ивана, а след края на участието й вдигна скандал на Коко. Заяви му, че я злепоставя, като хвърля толкова пари по нейни колежки“, раз­криват свидетели на гроз­ната сцена. И допълват, че за олелията на колежка­та си разбрала и звезда­та от Айтос. Обидена от поведението на Емилия, тя върнала бакшиша на Динев. След тази случка двете певици престанали да се поздравяват.

Източник: kliuki.bg

 

One Response

  1. Не обичам този жанр музика,но Ивана си е Ивана в моята кръвна група :дама с присъствие и достойнство.Умна,оправна,човечна и знае какво иска от живота и как да го направи.Каквото и да казват и пишат злобарите за нея глас в пустиня!Дано и достоен мъж да застане по-бързо до нея и я оцени без страх,ама като ги знам нашите комплексари бог да ни е на помощ!Желая й здраве и късмет!Много й се възхищавам!!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit