Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клюки » Фолк певицата Мария се развежда
formats

Фолк певицата Мария се развежда

Приказката за певицата Мария вече е към своя край. На 13 септември семейството на певицата щеше да празнува годишнината от сватбата си, но тази година над все още законните съпрузи тегне лична драма. Те са пред развод. Няма да има празненство и подаръци. Един от уж най- стабилните бракове в поп фолк гилдията се разпадна само пет години след бляскавата сватба.

Мария е повече от съкрушена. Отсега нататък ще трябва да разчита само на музикалната си кариера, която не е от най- успешните, за да се издържа. Естествено, тя ще иска и голяма издръжка от Димитър Андонов, но като се има предвид, че той е изпаднал във финансов колапс и е пред фалит, едва ли ще има големи шансове за кой знае каква месечна сума.

Още преди месеци в медийното пространство започнаха да се разпространяват слухове за краха на брака на Мария. Тогава тя беше споделила, че отношенията й със законната половинка са охладнели и са заедно само заради детето. По този въпрос певицата дори се беше изказала, че не й е нужна страст в леглото, любовта към детето била достатъчна, за да бъдат заедно. Да, ама не. Явно на Митко не му е достатъчна.

Въпреки че няма информация за причините за раздялата, според запознати Мария иска развод, защото съпругът й е разорен и тя не може да поддържа своя стандарт на живот.
Източник: shashavo.com

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit