Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клюки » Георги Милчев- Годжи ще стяга сватба
formats

Георги Милчев- Годжи ще стяга сватба

343434Най-довереният и близък човек до Слави Трифонов, Георги Милчев- Годжи най-накрая може да се бракува. Според последната клюка бас китаристът, който досега все не успяваше да намери голямата си любов, най- после е намерил подходящата си спътница. Девойката била доста по- малка от него, но освен изключително привлекателната визия тя била и изключително добра. Двамата живеели под един покрив вече 2 години.
Музикантът изключително щастлив и пърхал на крилете на любовта, което неминуемо се отразявало положително и на работата му в шоуто.

В последно време Годжи е станал доста суеверен и затова все още не искал да показва любимата си пред медиите. Колегите му знаели само, че тя е в прекрасни отношения със синовете от предишния му брак и това била една от основните причини, вдъхващо смелост на китариста да се венчае за втори път.
Източник: shashavo.com

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit