Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Скандали » Голямо шоу в парламента
formats

Голямо шоу в парламента

10Голямо шоу се разигра в парламента между Сидеров и Янев. Председателят на парламентарната група на „Атака“- Волен Сидеров предизвика невиждан досега скандал в кулоарите на Народното събрание, като обвини публично лидера на РЗС- Яне Янев в хомосексуализъм.

Новият пълководец на антиправителствените сили пък не сметна за необходимо да остане по- назад и нарече на всеослушание опонента си ялов в личен и професионален аспект.

„Истеричните действия на Яне Янев се обясняват с хомосексуалната му зависимост, която е публична тайна и го превръща в зависим човек, на когото му дърпат конците. Има достатъчно данни за това, което казвам. Наш колега е разговарял със свидетел, който може да декларира, че е имал интимни отношения с Янев“, се изцепи без капка срам Сидеров.

На грозните нападки, Янев отговори жлъчно: Яне Янев се подигра на безплодието на Сидеров
volen_siderov
„Съжалявам, че Волен е толкова долен, но аз винаги съм бил и ще си остана хетеросексуален. Той може да пробва, като ми доведе Капка“, отвърна Яне, визирайки съпругата на Сидеров и контра-атакува:

„Съжалявам този човек за неговото безплодие- политическо и друго, но не мога да му помогна. Мога, но по друг начин…“ – вметна между другото с видимо задоволство шефът на РЗС.

Заради нелепия скандал ще бъде сезирана комисията по парламентарна етика, чийто председател доскоро беше Яне Янев, а сега е Димо Гяуров от Синята коалиция.
Източник: shashavo.com

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit