Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Любопитно » Хонорарите на българските звезди!
formats

Хонорарите на българските звезди!

За всеки положен труд съответсва и необходимото възнаграждение. Млади или по- стари, кадърни и не толкова кадърни, но по някакъв начин превърнали се в звезди. Това са хората които почти всяка вечер гледаме от малкия екран и същите, които гледаме в новите български филми по кината.

Като типични българи, ние се поразровихме, за да разберем какви хонорари прибират тези хора.

Ако се вярва на вещи в занаята, комикът Любо Нейков, който освен актьор в „Столичани в повече“ е и продуцент на сериала, получава по 15 бона на епизод. Добра сума, но пък и таланта му си го бива.

Известно е, че освен в „Комиците“, на което също е и продуцент, Нейков се изявява и във „Великата България“ и на частни партита. За да забавлява посетителите на някое частно парти или посетителите в някое заведение Любо имал твърда тарифа- иска по 6000 лева на вечер и нито лев по- малко.

Според запознати веднага след Нейков по хонорари се нарежда колегата му- актьорът Асен Блатечки. За един епизод в „Стъклен дом“ той прибира тлъстата сума от 8 бона.

Около 100 000 лв. средно струва един епизод от най- хитовия сериал в момента.

Най- големи са заплатите на Елена Петрова и Юлиян Вергов, като всеки от тях прибира по 6500 лв. за епизод. Това означава, че за участието си изпълнителката на ролята на раздвоената Боряна е гушнала точно 143 000 лв. Сумата се начислява на двойки епизоди, които в момента текат един след друг всеки понеделник.

По- малко прибира новият тв идол Калин Врачански, като причина за тази разлика е, не в способностите му и актьорските му качества, а в това, че тепърва изгрява. Макар че е главно действащо лице в сериала, Камен Касабов получавал по 4000 лв.

Такава е заплатата и на съдружника му в МОЛ-а Христо Атанасов (актьорът Георги Кадурин). Веднага след него по хонорар е екранната му половинка Яна Маринова, която се разписвала за 70 000 лв.

„Най- евтини“ за продукцията са младите актьори Луиза Григорова, Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Радина Карджилова и Красимир Ранков и Стефка Янорова. Тази разлика се наблюдава заради ранга на ролите, а те са поддържащи. Всеки от шестимата прибирал по 1500 лв. на серия, което никак не е малко.

Що се отнася до голямата звезда Стефан Данаилов, въпреки че в половината епизоди отсъстваше, той си е опекъл добре работата. Майор Деянов прибира много над парите на Елена Петрова и Юлиян Вергов, но колко всъщност са те… засега остават в тайна.
Източник: shashavo.com

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit