Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клюки » Иван изневерява на Вихра!
formats

Иван изневерява на Вихра!

Published on юли 28th, 2011 by in Клюки

Със сигурност новината, че Иван има връзка с Ирина Сарачинова няма да направи голямо впечатление.
Изненадата тук обаче е с кого прелюбодейства Иван! А именно – с „най-добрата майка”. Водещата на рубриката „Най-добрата майка” по „Станция нова” е тайната любовница на Иван Христов, разкри HotArena.net, цитирайки „Седмичен Труд”.

Според клюката Иван и Ирина Сарачинова в момента са на почивка заедно по морето и вече дори не крият връзката си. Шушука се и че това е краят на брака на Иван – само година след като сключи брах с „отчаяната съпруга” Вихра.

Ирина Сарачинова, която е майка на две деца, май ще се окаже не „най-добрата майка”. Със сигурност не може да бъде модел за подражание на примерни родители, докато спи с женен мъж. Водещият на „Шоуто на Иван и Андрей” пък има 6-годишна дъщеричка Ава, което обаче не му пречи да ходи по фусти, цъкат с език запознати.

По последна информация на клюкарите Иван е на почивка с Ирина Сарачинова някъде в чужбина, докато Вихра е тук сама да гледа детето му. Злите езици вече коментират, че наесен „Отчаяни съпруги” няма да започне с песен и Вихра ще напусне „Станция нова”.

Източник: kliuki.bg

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit