Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Спортни » Колегите на Димитър Бербатов слушат чалга
formats

Колегите на Димитър Бербатов слушат чалга

3333Димитър Бербатов постоянно слушал по време на лагерите на тима нашенските кръшни ритми, а колегите му лека-полека започнали да се интересуват от тях. Футболният национал дори имал в дома си „Планета тв“ и Уейн Руни и компания имали възможността да видят покъртителния външен вид на някои наши фолкаджийки.

Райън Гигс и Патрис Евра луднали по Андреа, която ги омагьосала с перверзното си излъчване. В началото те били убедени, че блондинката не може да е певица, а е най-голямата българска порно звезда, но Берба им разяснил, че у нас всички изпълнителки изглеждат така и това е задължително условие за успех в тази индустрия. В любимки на футболистите на Манчестър се превърнали още Камелия, Преслава, Анелия и Емануела.

На Митко любима певица била Ивана и той се бил заел със задачата да превежда песните й, за да могат да разберат съотборниците му какви дълбокосмислени песни се правят у нас.

Играчите на англисйкия гранд убеждавали Бербатов в близко бъдеще да им съдейства да поканят някои от родните чалга звезди да пеят на техни партита.

Преди време, докато беше в Манчестър Сити, Валери Божинов също бе започнал да „отваря“ съотборниците си за музикалната култура у нас. Половинката му Алисия карала доста от тях да завиждат на Божинката, писаха тогава вестниците.
Източник: kliuki.bg

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit