Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Световни » Концертът на Ейми Уайнхаус в Белград се провали
formats

Концертът на Ейми Уайнхаус в Белград се провали

Концертът в Белград на световноизвестната певица Ейми Уайнхаус беше истински провал. По данни на сръбски медии и Би Би Си около 20 000-те зрители, дошли да чуят изпълнителката и платили в по-голямата си част по 45 евро за билет, са я посрещнали с бурни аплодисменти, но скоро се видяло, че тя е прекалено пияна. Уайнхаус първо поздравила Атина, след това публиката в Ню Йорк.

По данни на в. „Блиц“, британската певица едва се движела по сцената, разговаряла за нещо с музикантите си, а когато започнала да пее, забравяла и бъркала тестовете на парчетата, заваляла думите. В определен момент звездата паднала на сцената, след което се скрила зад кулисите, но 10 минути по-късно се върнала.

По данни на агенция Танюг скоро след началото на концерта някои от VIP-гостите, включително посланикът на САЩ в Сърбия Мери Уорлик, напуснали възмутени. Концертът завършил с неуспешен опит на Уайнхаус да изпълни някои от големите си хитове.

„Публиката буквално освирка Ейми, която за час и 11 минути практически така и не запя“, се съобщава на сайта на белградската телевизионна и радиокомпания Б92. Любителски кадри от концерта на изпълнителката в Белград вече са качени в Youtube.

Ейми Уайнхаус в началото на месеца приключи поредния си престой в рехабилитационна клиника, където влезе заради пристрастеността си към наркотиците и проблеми с алкохола, припомня Ройтерс. Тя ще продължи лечението си като външен пациент. Певицата постъпи в лондонската клиника „Прайъри“, за да влезе във форма преди серията от концерти в Европа. Белградският беше първият от 12-дневното европейско турне, припомня Би Би Си.

Уайнхаус е в програмата на фестивали в Турция, Гърция, Испания и други европейски държави. Проблемите с алкохола и нароктиците отдавна мъчат Ейми Уайнхаус. Тя им посвети и хита си „Rehab“ от 2006 г. В клиники за лечение на пристрастяването си Ейми Уайнхаус е влизала няколко пъти. През 2009 г. тя се задържа по-дълго от нормалното в клиниката „Сейнт Лусия“ и лекарите казаха, че вече е чиста. Проблемите й обаче отново се появиха.

В Белград след Уайнхаус се изяви американският диджей Moby, посрещнат и изпратен с аплодисменти от публиката.
Източник: actualno.com

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit