Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Звезди » Кризата се отразява и на Преслава
formats

Кризата се отразява и на Преслава

s1_t5_1947555Положението в попфолка стана доста драматично. Хонорарите на фолкпевиците доста са се понижили. Дори на топпевица като Преслава вече й правят оферти за по 1-2 бона, макар да се знае, че тя иска поне 5. А нейните концерти намаляват като количество. Други певици със скъпи клипове се съгласявали да пеят и за по 500, някои били навити и за 100 лева, пише вестник Телеграф. Приходите на чалгата драстично са паднали през последните седмици. Певиците вече не говорят за поддържане стандарта на живот, а за оцеляване, категорично е изданието. Най-котирани си остават Преслава, Ивана и Глория. След тях идват Галена, Елена Паришева и Мария. Кризата и проверките на дънъчните накарали много собственици на заведения да не канят певици, а само диджеи, които въртят фолкхитове. Някои фолкпевици дори се замислят дали да не се преориентират към естрадата, където положението изглежда по-розово. Какви времена само. Фолкът да иска да се влее в естрадата. Още малко и към народната музика ще се върнат.

Кризата ударила и златотърсачките. Богаташите, имащи склонност да се показват с момичета от кориците на мъжките списания, рязко свалили предложенията си. Те предпочитали да излизат с гаджета, които ще вършат работа в леглото и няма да се правят на суперзвезди само за това, че са се чекнали по страниците на лъскавите издания. Ако хонорарите на певиците падали с 30 до 50%., то издръжката на вечер на метреса можела да се свлече дори с 90%.

Вече 5 бона не се дават дори на най-добрите. Повечето са доволни на нощен хонорар от 500 до 1000 левa. Драма имало и сред мутресите. Спонсорите им масово ги изоставяли, за да си търсят по-евтини откъм издръжка красавици, твърди Телеграф.
Източник: elitno.com

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit