Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клипове » Най-скъпият клип в цялата история на попфолка правят Преслава и Галена
formats

Най-скъпият клип в цялата история на попфолка правят Преслава и Галена

Настъпи момента Галена и Преслава  най-накрая да направят съвместен дует. От няколко години насам двете певици се канят да запишат обща песен и ето, че дългоочакваният момент настъпи. Парчето е готово, но засега ще се пазят всички подробности около него. Пайнерките обаче обещават, че песента ще е безспорен хит!

Изпълнителките прекараха няколко дни за Дубай, за да снимат клип към парчето. Завистливи колежки побързаха да пуснат мълвата, че Галена е изкрънкала от приятеля си Галин 100 хиляди евро за целият вояж и заснемането на видеото. Двете гранд дами на фолка се похвалиха, че са успели да съчетаят работата с удоволствието. Починали си и направили голям шопинг по тамошните магазини.

Очаква се това да е най-луксозния и най-скъпия клип в цялата история на попфолка!
Премиерата на парчето ще бъде на 23 февруари по време на Годишните музикални награди на “Планета” ТВ. На предстоящата церемония в зала “Универсиада” се очаква Галена да бъде коронована за певица на 2010-а, Преслава пък е номинирана в четири категории и се очаква да грабне приза за дует на годината заедно с колежката си Елена Паришева.
Източник: kliuki.bg

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit