Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Звезди » Най-желаните български звезди
formats

Най-желаните български звезди

Най-желаните български  звезди , които  украсяват сънищата на мъжете и никога не им липсва внимание и любов. Ето кои са 5-те дами, спечелили симпатиите на хиляди хора:

5. Цветана Пиронкова
Младата ни тенисистка е не само много успешна, но и хубава. Благодарение на сексапилната пловдивчанка името на България се слави по света. Стройната любимка на българите безспорно е една от най-обичаните и най-желани жени в страната ни.

4. Лора Георгиева
Лора е водеща на шоуто „Така го правят жените“. Наскоро тя разголи плът за популярно мъжко списание, но за съжаление на силната половинка от човечеството, Георгиева е обвързана сериозно.

3. Виктория Петрова
Всеки мъж с удоволствие би се удавил в красивите сини очи на Виктория. Дълбокият й поглед, невероятното й излъчване и неповторимият й сексапил нареждат новинарката в списъка на най-желаните българки. Вики има кратък брачен живот зад гърба си, но в момента отново не е свободна и според жълтите издания топли леглото на свой колега от бТВ.

2. Луиза Григорова
Луиза определено има бъдеще на добра актриса. Младата красавица има излъчване, талант и сексапил. Една от най-желаните българки е страстно привлечена от къдравите коси на Явор Бахаров – и в сериала „Стъклен дом“, и в реалния живот.

1. Диляна Попова
Диляна е една от най-чаровните ни манекенки. Мъжките списания имат огромно желание да я съблекат. За разлика от много други наши моделки, Попова има сценично присъствие и го показа във филма Love.net.
Източник: kliuki.bg

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit