Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клипове » Песента на Камелия „Манастир“ вече си има и клип
formats

Песента на Камелия „Манастир“ вече си има и клип

Почитателите и феновете на певицата Камелия вече могат да бъдат доволни от новия клип. Песента „Манастир „се сдоби с видеореализация и вече се върти по телевизия “Планета”. Феновете на блондинката отдавна желаеха въпрсоното парче да бъде снимано и ето, че искането им се сбъдна.

Веднага след премиерата на видеото, почитателите на изпълнителката заляха форумите с коментари и побързаха да я поздравят за оригиналния проект. Музикалните критици също са убедени, че „Манастир“ ще е един от хитовете на пролетта.

Любопитна подробност е, че певицата за първи път работи с оператор и режисьор от игралното кино. Във видеото пък Ками си партнира с красавец, който е танцьор от небезизвестният балет “Арабеск”.

„Това беше моят великденски подарък за всички фенове!“, заяви Камелия. Тя добави, че празникът ще бъде много емоционален за самата нея и приятелят й Цветин. На Велики четвъртък двамата заедно ще украсят великденските яйца в родния град на певицата Чипровци. „Навръх празника всички ще се съберем около трапезата. Традиционалисти сме в това отношение!“, отбелязва една от емблемите на „Пайнер“.
Източник: kliuki.bg

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit