Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клюки » Певицата Бони вече е сама
formats

Певицата Бони вече е сама

Published on юни 22nd, 2010 by in Клюки

boni-picsФолкпевицата Бони и  приятеля и Милен в крайна сметка са се разделили. Певицата потвърди с голяма тъга в гласа си, че окончателната им раздяла вече е факт.

“ Май не ми е писано да се видя в бяла рокля. Стигнах до извода, че не е хубаво да афишираш връзката си, работата си е работа, и това е важното. Вярно, че всички се интересуват от живота на известните, но аз мисля, че трябва да имам лично пространство, което да е далече от хорското любопитство“, категорична е гласовитата фолкфурия, която реши да се откаже от възможността да се види като булка, осъзнавайки, че всъщност н противен случай няма да бъде щастлива с избраника си.

Емоционалната изпълнителка признала пред свои приятелки, че преди да се разделят с Милен, се е опитала да му даде последен шанс, но любимият й не се поправил и затова стигнала до решението да бъдат просто приятели.

„Наистина имахме планове за сватба, но след така стеклите се обстоятелства реших, че е по- добре да се разделим“, коментира певицата на „Пайнер“, без да разкрива повече подробности относно решението си.
Източник: shashavo.com

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit