Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клюки » Плеймейтката Николета Лозанова ще се изявява зад граница
formats

Плеймейтката Николета Лозанова ще се изявява зад граница

0nikoleta_lozanova_maximСексапилната  Николета Лозанова е решила, че вече е време да потърси щастието си другаде извън пределите на България.
След като тя не успя да намери достоен мъж за себе си в страната и в последно време се превърна в жертва на всевъзможните клюкарски издания, които й преписваха какви ли не прегрешения, Николета е стигнала до извода, че е време да напусне България:
„Винаги съм казвала, че в България живеят най- злобните и завистливи хора. Трагично е. Затова не искам да живея повече в България. Ще изоставя ангажиментите си тук. И без това у нас вече съм се снимала за всички издания…“- разкрива разочароването си пред читателите на пловдивски сайт, за който пише плеймейтката.

Последния скандал, в който беше забъркано името й е, че интернет сайт,/собственост на жената на бившия тв водещ- Николай Бареков/ я обяви за скъпоплатена проститутка. Според публикуваната информация, Николета заработвала крупни суми в британски лири, като предлагала плътски страсти на заможни господа в Лондон.

Източник: shashavo.com

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit