Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Звезди » Роксет в България на 28.5.2011
formats

Роксет в България на 28.5.2011

Най-после българските фенове на „Роксет“ ще останат доволни, че ще видят любимите си изпълнители на живо. Турнето на емблематичното шведско дуо „Роксет“ вече стигна до Европа, съобщиха организаторите на шоуто у нас от „София Мюзък Ентърпрайсис“, предаде АСН.

Отзивите от преминалите концерти са страхотни. След като посетят Гърция на 27.05, „Роксет“ ще пристигнат у нас около обяд на 28.05. в събота. Те ще бъдат настанени в луксозни апартаменти в 5-звезден хотел, където ще отдъхнат преди дългоочаквания концерт на стадион „Георги Аспарухов“ на 29.05 от 20 ч.

Интересът към събитието е изключителен. Голяма част от билетите бяха светкавично разпродадени още с пускането им месеци преди събитието. Ограничено количество пропуски за седящи места на цени от 100 лв. все още могат да се намерят на касите на „Тикетпро“ и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg .

Организаторите пускат от сряда билети за правостоящи на цена от 50 лв. За шоуто си у нас Мери и Пер са поискали подбрани биопродукти и разнообразни вегетариански специалитети в комбинация с италианското вино Chianti Classico.

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit