Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клюки » Шок и ужас за Ивана
formats

Шок и ужас за Ивана

ivana_2Срещу певицата Ивана е отправена сериозна заплаха, да бъде залята с киселина, разкриват от в. „Папарак“. Войната във фолка, коя е най-добра и коя колко години стаж има на сцената, май ще вземе първата си истинска жертва!

Според слуховете, които витаят в музикална компания „Пайнер“, ужасното престъпление, с което заплашват изпълнителката на „Шампанско и сълзи“, идва именно от колежка. Седмица преди да получи заплахата, че ще бъде залята с киселина, колежка на Ивана, дали в яда си, дали пък не е осъзнавала, как сама се издава, заявила, че е готова да плати, за да изгорят лицето на „лицемерката“ Ивана.

Ивана съвсем очаквано изпаднала в истинки шок и ужас, след като неизвестен глас й прошепнал в телефонната слушалка, че ще я залее с киселина. Певачката веднага потърсила съдействие по случая с полицията, но засега, няма повече информация по случая.

Емблематичната певица на фолка никога не е прикривала омразата си към новоизлюпените певици, които се имат за такива, само заради визията си. Естествено за тях, гласовите данни са последна грижа. Ивана неведнъж е сипела куп шегички по адрес на такива „гласовити“ колежки. Дали пък някоя от тях не е решила да си отмъсти по този отвратителен начин… Не искаме и да си го помисляме!

Източник: kliuki.bg

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit