Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Новини » „Тилт“ най-гледания филм у нас
formats

„Тилт“ най-гледания филм у нас

Българският филм „Тилт“ се задържа за втора седмица на първата позиция сред най-гледаните филми у нас. Това сочат данните от продажбите на билети в българските киносалони, обобщени от киноразпространителите у нас.

„Тилт“ на режисьора Виктор Чучков запази първото място сред най-гледаните заглавия и през втория уикенд на прожекциите.

Филмът вече е гледан от повече от 50 хиляди зрители и има приход малко над 360 хиляди лева. Филмът с Филип Аврамов, Александър Сано, Ивайло Драгиев, Ованес Торосян, Радина Кърджилова, Явор Бахаров и Георги Стайков отбелязва с близо 20 процента ръст на зрителския интерес в сравнение с премиерния си уикенд. На втора позиция в боксофиса е лентата на режисьора на „Трансформърс“ и „Дистърбия“ Ди Джей Карузо „Аз съм номер четири“.

Филмът е гледан от общо 14 053 зрители и е събрал 117 573 лв. от първите три дни на екран у нас.

Игрално-анимационният филм „Мечето Йоги“ е на трета позиция в боксофиса, като за десетте дни на екран е събрал над 15 хиляди зрители и близо 158 хиляди лева. Триизмерната анимация „Winx 3D: Вълшебно приключение“ е на четвърта позиция, като вече е гледана от над 17 хиляди зрители и е събрала от билети близо 180 хиляди лева.

На пето място в боксофиса е лентата с Джейсън Стейтъм „Механикът“, с вече над 66 500 зрители и над 485 хиляди лева приходи за месец на екран у нас.

На шеста позиция е комедията с Аштън Къчър и Натали Портман „Просто секс“, на седма – също комедия, но с Харисън Форд, Даян Кийтън и Рейчъл Макадамс, – „Сутрешен блок“. Осмото място сред десетте най-гледани заглавия у нас е за българския „Стъпки в пясъка“, който за месец има близо 32 хиляди зрители и приход от над 207 хиляди лева.

Филмът с елементи от римската история – „Орелът“, е на девета позиция с приход от първия си уикенд на екран у нас в размер на близо 43 хиляди лева и над 4100 зрители. Комедията с Оуен Уилсън, Рийз Уидърспун, Пол Ръд и Джак Никълсън „Как да разбера“ е на десета позиция в боксофиса за миналия уикенд.
Източник: actualno.com

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit