Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Скандали » Църквата недоволна от образа на отец Нафарфорий
formats

Църквата недоволна от образа на отец Нафарфорий

444444444

Заради образа на отец Нафарфорий, който забавлява хиляди зрители, в официалния сайт на Патриаршията на 31 декември е било пуснато отворено писмо на богословката Катя Тодорова, в което тя призовава да бъдат спрени кощунствените сценки на актьори в расо.

„Шегата следва да избягва обидата, иначе се превръща в издевателство“, пише в своята бележка, подписана от Патриаршията.

„Това е грозно- бива, бива, ама чак такива работи!“- изрази своето възмущение по въпроса и Варненският митрополит Кирил по адрес на отец Нафарфорий.

„Ние нито сме първите, които се шегуват с духовенството, нито ще сме последните. Преди нас са го правели Чудомир, Елин Пелин“, коментира създалата се ситуация сценаристът в „Шоуто на Слави“- Иво Сиромахов. И добави, че… „свещениците не са привилегирована каста и няма как да имат имунитет срещу шегите. Нямало причина шоуто да се отказва от Нафарфорий.“

Източник: shashavo.com

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit