Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клипове » „Дъртаци” – новия хит от Деян Неделчев
formats

„Дъртаци” – новия хит от Деян Неделчев

deian_nedelchev_1Дидо Икебаната е на път да представи новото си пърче-трепач „Дъртаци” . Ексцентричният певец съобщи съвсем наскоро за новия си проект в предаването „На кафе”.

Той се похвали, че парчето щяло далеч да надмине умопомрачителния хит „От икебана дървесата ги боли“. Според Деян Неделчев „Дъртаци” ще счупи рекорда по дирене в търсачките, а песента ще се превърне в най-сваляното парче досега.

Идеята за „Дъртаци” го осенила също толкова случайно, колкото и „Съчки събирам”. Но докато последната го обзела едва ли не в просъница, то „Дъртаци” е хрумка от приятелски разговор. „Ей, дъртак” – така се обръщала към Дидо Икебаната неговата приятелка и покрай това обръщение се родила гениална песен! Деян Неделчев е убеден в успеха на новото парче и вече няма търпение да го пусне по течението в нета.

Певецът разкри и още една добра новина за многобройните си фенове – „Икебаната” може да започне да звучи и в Испания. „Ще ми се да се котира добре и в Испания”, коментира Неделчев, след като установил огромния успех на латино версията на парчето. Но това е все още заложено само като идея в къдравата глава на Дидо Икебаната.

А дотогава феновете му ще очакват със затаен дъх… „Дъртаци”.
Източник: kliuki.bg

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit