Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Клипове » Веселина и „Нещо мое”
formats

Веселина и „Нещо мое”

Новото попълнение в редиците  на музикална и продуцентска компания Diapason Records се казва  Веселина. Тя вече е  готова с дебютния си сингъл „Нещо мое”. Премиерата на видеоклипа към него ще се завърти в ефира на Фен ТВ вечерта на празничния 8-ми март.

Младата певица стартира с парче по музика на гръцкия композитор Василис Димас. Текстът на „Нещо мое” е дело на Диян Георгиев, а аранжиментът – на Велислав Драганински.

В имиджовото видео певицата сменя 4 ефектни визии. Стайлингът е дело на Тони. За гримът се е погрижил Бони, а за косите – Елена Кумчева от студио Helan.

Клипът „Нещо  мое” е режисиран от Ненчо Касъмов, а специалните ефекти са изработени от студио VS1.

Самата Веселина не крие радостта си от промоцията на своето първото видео. „Много съм развълнувана от предстоящата премиера на „Нещо мое” и същевременно щастлива, защото това е сбъдването на една моя мечта. Надявам се, че това е само първата крачка в професионалната ми кариера и най-хубавото тепърва ми предстои.”, сподели младото дарование. „Радвам се, че дебютът ми в тв ефира се случва точно в Деня на жената. Със сигурност винаги ще го помня!”, заяви с усмивка чаровната фолкдива.

„В интерес на истината предвиждахме да пуснем песента малко по-рано, но се забавихме, за да довършим някои финални елемента по видеото. Вярвам, че няма нищо случайно и стартът на парчето в този хубав ден ще ми донесе късмет.”, сподели още Веселина. „Надявам се песента да се хареса на хората. С нетърпение чакам да видя отзивите на публиката.”, каза новото попълнение на Diapason Records.
Източник: pikantno.eu

 
comments  Коментарите са изключени
© Скандални новини и събития
credit