Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Скандали » Яна е отново със сина си Емил
formats

Яна е отново със сина си Емил

e2e0bСлед дълга раздяла на майка и син, Адреналинката Яна отново прегърна своята рожба Емил. Вчера бившият мъж на блондинката и баща на 1-годишното момченце върнал детето в присъствието на прокурор, предаде bTV. Яна е напълно убедена, че до щастливата развръзка се е стигнало, благодарение на медиите, пред които тя сподели за ситуацията, в която е изпаднала.

“Искам да кажа на всички жени, които са в моята ситуация, просто да не се отказват да търсят всякакви варианти и начини, защото ако те сами не си помогнат, просто няма кой да им помогне. Институциите работят, но трябва да има и голямо гражданско присъствие на хората, които си търсят правата и доброто винаги побеждава. Да не се отчайват”, призова адреналинката Яна.

Припомняме ви, че блондинката се оплака от ТВ ефира, че ексмъжът й Ивайло от два месеца крие сина им Емил и не й позволява да го види. Двамата стигнаха до сериозен конфликт в сутрешния блок на bTV, в който всеки сипеше обвинения срещу другия. Ивайло аргументира действията си с факта, че Яна е танцьорка по клубове и няма време да си гледа детето. Той допълни и че за времето, в което синът им е бил при него, майката нито веднъж не го е потърсила.

Яна пък заяви, че през през тези два месеца е обикаляла и е подавала жалби във всички възможни инстанции. Влиянието на родителите на Ивайло обаче възпрепятствали по-сериозните действия срещу него.

Източник: pikantno.eu

 
Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit