Facebook Twitter Gplus RSS
 
 
Home » Спортни » Жените на Бербатов му вгорчават живота
formats

Жените на Бербатов му вгорчават живота

berbatov1Жените около Бербатов все още не си знаят мястото. Вместо да му влязат в положение и да му помогнат с нормално поведение, те се чудят как още повече да му вгорчат живота. Докатотой печели милиони в Англия, неговата Елена и Маргарита Бербатова му устройват грандиозни скандали. Ту мама Марги, ту глезената Ели звънят на звездата на „Манчестър Юнайтед“ да се клепат една друга.

„Приятелката ти е напълно неспособна да се грижи за едно бебе. Въобще не му сменя пелените и не спазва хранителния режим на съкровището. Ако не се намесиш, дъщеря ти ще се разболее заради системно недохранване“, първа изровила томахавката майката на Митко.

Само ден по-късно той получил обаждане от Ели, която се оплакала, че Маргарита прекалено много се бърка в личния й живот.

„Дръж майка си настрани от семейството ни. Тя се държи с мен като с малоумна и постоянно ми дава излишни съвети как да гледам дъщеря си“, проплакала чаровната софиянка.

Бербо съвсем не си дава зор да оправя семейните отношения, тъй като и на него хич не му е лесно в момента. Според английските медии капитанът на българския национален отбор ще трябва да се подложи на операция, която ще го държи извън терените за около три месеца.
Източник: kliuki.bg

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Скандални новини и събития
credit